Spring til indhold

Blomsterbuket i København

  • Nyt
Nyfødt baby - barselsgave

Du har lige fået en besked på din telefon. Den er fra din lillebror: ”Det er en dreng. Han er perfekt!” Der er et billede af et lille ansigt, som ser ret surt ud vedhæftet beskeden. Du er glad på din brors vegne. Han er blevet far. For første gang. Han er sikkert helt rundt på gulvet af glæde. Du overvejer at gå ind og sætte dig ved din skærm. Skal man ikke sende blomster til de nybagte forældre, når sådan noget sker?

Blomsterbutikker i København

Du leder efter blomsterforretninger, der har blomsterudbringning i København. Kan de levere en buket til Rigshospitalet? Du tænker dig lidt om. Det er nok ikke så god en idé alligevel. De får sikkert en hel del buketter af alle den lille nyfødtes venner og familie, som kommer på besøg. Du vil vente lidt med at sende blomster til dem.

Men din glæde over din brors nye status som far får dig til at smågrine. Det er da så fint med denne lille familieforøgelse. Også for dine forældre. Du tænker på dem. De har været meget nervøse. Graviditeten har jo ikke været nem for din brors partner. Du beslutter dig for, at din første nevø skal fejres. Med en buket blomster. Ikke til ham. Den skal sendes til dine forældre.

Prøver at søge igen

Du åbner derfor igen din browser og skriver: ”Blomsterlevering i København”. Du får en fin forhandler af smukke buketter frem. Du bestiller en buket og skriver i noterne, at den skal sendes til dine forældre, som bor på Østerbro. Du beder også forhandleren om at sende et kort med, hvorpå der skal stå ”Stort tillykke med den nye status som farfar og farmor”. I morgen vil du ringe dem op og arrangere at hente dem, så I kan besøge den lille familie, inden de skal hjem til babypasning med søvnløse nætter og et nyt liv.