Danmarks bedste emballageleverandør?

Jakodan hjemmeside

I takt med at antallet af webshops er eksploderet i Danmark, er også behovet for emballageløsninger målrettet små og mellemstore virksomheder eksploderet.

Og – som det er vanen tro for store virksomheder – har de store emballageleverandører snorksovet i timen og dermed skabt et hul i markedet, der er grebet af virksomheder som for eksempel JAKODAN i Kolding.

De er blevet et stort navn indenfor emballage – herunder konvolutter, pap, papkasser, bobleplast og meget mere til forsendelse. Og deres logistiksystem gør, at det er muligt at bestille små mængder til priser LANGT under, hvad det er muligt at få hos de gamle leverandører på markedet.

Just-in-time emballage

Netop det at kunne minimere både det økonomiske og det fysiske omfang af et lager af emballage er vigtigt for mindre og mellemstore webshops, der ofte er i skarp konkurrence med mange andre på markedet.

Og det er her, at et firma som JAKODAN byder ind med dag-til-dag levering af selv mindre oplag af emballage.

Netop den type virksomhed er jo oplagt på nettet, hvor deres kunder jo oftest selv driver deres forretning. Og JAKODAN har da også en topmoderne hjemmeside, der bugner af tilbud på emballage til snart sagt ethvert behov. Du kan se hjemmesiden her: JAKODAN Emballage

Et smukt eksempel blandt flere på, at nytænkning (også udenfor Nyborg) er vejen frem for danske iværksættere. Kender du selv nogle eksempler, vi bør skrive om?