Spring til indhold

Party med lysshow

  • Nyt

Der er virkelig gang i den, når vi holder sommerfest ude i det område, hvor vi har sommerhus. Det er pudsigt, som ellers meget voksne – nærmest halvgamle – mennesker pludselig kan blive som unge igen. Der er en helt speciel stemning ved den sommerfest, hvor vi alle sammen bliver ret løsslupne.

Inga nede fra kiosken giver den som haj på et el piano, hun har købt ganske billigt her: https://www.danguitar.dk/musikinstrumenter/tangent-instrumenter/el-klaver

Festen holdes i vores store partytelt, som vores grundejerforening investerede i for et par år siden. Hvert år nedsætter vi en festkomite, og der er gået sport i at få de yngste sommerhusejere til at engagere sig i projektet. Vi lidt ældre vil nemlig gerne have gang i den, men det er klart de yngre, der er bedst til at sørge for det.

Som nu i lørdags, da vi holdt dette års sommerfest, da havde festkomiteen sørget for et helt fantastisk flot lys show inde i vores partytelt. Der var lysdioder overalt, og det skabte en rigtig god stemning af fest og farver, så vi alle sammen allerede efter den første drink følte os i rigtigt festhumør.

Efter den sædvanlige spisning skulle vi i gang med at danse, og festkomiteen havde af hensyn til den noget stramme økonomi, vi altid har, valgt at lade en båndoptager stå for musikken til dansen.

Men der kom lidt senere en overraskelse, da to unge mænd kom slæbende ind med et keyboard og en guitar, som de skulle underholde med. De var ganske ferme på deres respektive musikinstrumenter, og det var et frisk pust i vores sommerfest, som normalt ikke omfatter levende musik. Og ham med overskægget… Han kunne dælme spille på guitar!

Vi har i øvrigt aldrig haft Kandis med til nogen af vores fester – hverken live eller på båndoptager 😉