Spring til indhold

Virksomhedsbesøg i Hillerød

  • Nyt

I sidste uge var vi på virksomhedsbesøg i Hillerød med en lille gruppe fra området her. Ikke i sig selv revolutionerende, vel? Men det var nu ikke et helt almindeligt besøg, for vi besøgte, hvad der måske er Danmarks største forhandler af værktøj på nettet – og vi så ikke et eneste stykke værktøj!

Moderne tider i værktøjsbranchen

Alt foregår på et par kontorer i Hillerød, og hvis nogen af os havde haft forventninger om at skulle se på hærdebrede lagerfolk med favnen fuld af værktøj, kunne vi godt tro om igen.

I stedet så vi topmoderne kontorer med det nyeste i computere – og med travle telefoner. Vi noterede os også en nærmest konstant “pling-lyd” ovre fra det ene hjørne.

Salg af værktøj er eksploderet

Jeg spurgte selvfølgelig om, hvad det var for en lyd. En af de unge fyre på kontoret grinede og fortalte, at hver gang det sagde “pling” betyder det et salg på den webshop, der er rygraden i firmaet.

Og tro mig: Det sagde pling MANGE gange, mens vi var der!

Private og professionelle

Det er så både private og professionelle, der lægger ordrerne hos E-Værktøj, og det var egentlig lidt af en overraskelse for mig. Jeg havde forventet, at det professionelle marked ville foretrække at købe, hvor de altid har købt. Men det er i den grad ved at skifte.

Mange håndværksfirmaer og servicevirksomheder har unge og yngre ejere og ledelse, og de tager nettet til sig på helt nye måder. Og faktisk er der også en del af de lidt ældre, der gør det. Der er jo et hav af fordele ved at de kan købe værktøj, når de har tiden – frem for at skulle være bundet til de gamle leverandørers åbningstider.

Én ting er dog uændret, fik vi fortalt: Folk vil stadig have topkvalitet, når det gælder værktøj!