Spring til indhold

Vinduer med støjdæmpning?

  • Nyt

Selv om vi bor på landet, er vi begyndt at blive generet af støj fra en nærliggende maskinstation, som gennem årene har udvidet, hvilket betyder, at antallet af arbejdskøretøjer, der kører tæt forbi vores bolig, er steget. Vi vil ikke på noget tidspunkt klage over støjen, vi er glade for, at det går vores nabo godt, og hans intention har bestemt ikke været at genere os.

Vores ejendom ligger med soveafdelingen ud mod den fælles vej som, både naboen og vi benytter. Der er to vinduer fra http://www.outline.dk/ i soveværelset og et vindue i børneværelset, og min kone og vores treårige datter vågner ofte sent om aftenen og meget tidligt om morgenen, fordi maskinerne kører forbi. Det er især et problem for vores datter, for hun har svært ved at falde i søvn igen sent på aftenen, hvilket smitter af på humøret om dagen.

Vi besluttede derfor at få sat støjdæmpende glas i de tre vinduer, og sådan en investering kan jeg kun anbefale. Datteren sover nu, fra hun bliver lagt i seng, og til hun bliver vækket om morgenen. Min kone nyder også, at hun ikke skal kæmpe med en sur treårig hver aften og morgen, og hun sover nu selv “som en hest” hver nat, siger hun.

Da håndværkerne satte det nye støjdæmpende glas i vores vinduer kiggede naboen forbi, han skulle lige sikre sig, at vi stadig var gode venner, selv om han generede os med støj fra sine maskiner. Jeg forsikrede ham om, at vi stadig er de bedste venner.