Spring til indhold

Under Armour versus 2XU

  • Nyt

Vi fik travlt med at pakke vores kuffert i torsdags, da vi var kommet hjem fra arbejde. Det var nemlig lykkedes både min kone og jeg at få det til at falde i hak, så vi kunne holde fri fra jobbet om fredagen og på den måde forlænge det planlagte besøg i weekenden hos vores gode venner, der havde lejet et sommerhus ved den jyske vestkyst.

Vores venner holdt to ugers ferie i sommerhuset, og de havde inviteret os til at komme på besøg i weekenden, så vi kunne hygge os sammen med noget god mad og drikke og forhåbentligt få lejlighed til at nyde strandlivet vest Vesterhavet, hvis vejret ellers artede sig rigtigt.

Travlt med at pakke

Min kone ringede til vores venner for at høre, om det var i orden, at vi kom allerede torsdag aften, og det var det bestemt, så vi fik som sagt travlt med at få pakket kufferten. Min kone råbte inde fra soveværelset, om jeg ville have mine løbetights med i bagagen. Jeg blev en smule overrasket, for planen var jo en weekend med hygge og ikke så meget med motion.

Min kone argumenterede med, at det da kunne være forfriskende med en god løbetur på den brede sandstrand langs Vesterhavet, og den tanke tiltalte faktisk også mig, så jeg gik ind til hende og sagde ja tak til det med løbetøj og –sko.

Jeg rodede lidt i mit klædeskab for at finde de smarte Under Armour tights, jeg havde købt for et par uger siden. Det var dem, jeg gerne ville have med, for de har et smart mønster, som jeg ville mene gør sig godt til en løbetur på stranden.

Ups, sagde min kone, da hun fandt ud af, hvad det var, jeg søgte efter i skabet. Dem har jeg altså ikke fået vasket endnu, de ligger ude i snavsetøjskurven på badeværelset. Det var bare ærgerligt, for nu var der ikke tid til at vaske dem først, så jeg måtte altså nøjes med mine noget kedeligere udseende 2XU tights, som heldigvis lå rene og pæne i klædeskabet.

Motionen er det vigtige

OK, sagde jeg til mig selv, det er jo ret beset ligegyldigt, hvordan man ser ud på en løbetur på stranden, for det handler jo bare om at få noget motion og forbrændt nogle kalorier, så den gode mad, vi altid får hos vores venner, ikke sætter sig alt for meget på sidebenene.

Vi fik hurtigt pakket færdig og kom af sted i god tid, så vi kunne være fremme ved sommerhuset inden klokken 20. Det var nemlig aftalen, at vi så skulle have en gang stegte rødspætter, som vores venner havde købt hos en fisker samme dag, og de var helt friskfangede.

I løbet af en meget hyggelig weekend var vi faktisk ude at løbe hele to gange, og min kone havde også medbragt sine tights, så vi var klædt ordentligt på til vores løbeture. Vi var meget heldige med vejret, idet det var meget varmt i den weekend, så vi kunne faktisk godt have løbet i vores badetøj.