Spring til indhold

Uden humor går det ikke

  • Nyt

I fredags holdt vi julefest på min arbejdsplads. Det plejer at være en sjov oplevelse og det, blev det sandelig, også i fredags. Vores arbejdsgiver plejer at invitere os til middag på et af de bedste hoteller i byen. Vi skal naturligvis have vores ægtefælle eller partner med os. De har den filosofi, at også baglandet hos deres ansatte er en del af deres virksomhed.

Foredrag om humor på arbejde

I fredags startede de hele arrangementet med, at vi alle sammen først skulle høre et foredrag om arbejdsglæde og humor på arbejdspladsen. Det var et foredrag, der varede ca. 3 kvarter. Og det var et godt foredrag. Ham, der holdt det, havde i hvert fald humoren med sig. Han var virkelig dygtig. Vi grinte samtidigt med, at han faktisk stod deroppe på podiet og gave os en masse hårde fakta og data. Fx så er det bevist, at medarbejdere, der er glade for deres arbejde, lever længere. Det er jo i virkeligheden en alvorlig sag, når man tænker sig om. Hvis vi er glade, så lever vi længere. Noget med hormoner og den slags. Han fik det bare sagt på en måde, så alle hylede af grin. Det var lige det helt rigtige foredrag at høre, inden vi gik til bords. Vi kom jo alle i godt humør, fordi den humoristiske foredragsholder bare kunne sit kram.

Kanongod julehilsen

Min kone lo også meget og kommenterede meget positivt på det. Hun synes, at det var en god julehilsen, som ledelsen sendte til os: At vi skal huske at have humoren med overalt: derhjemme, på indkøb og på arbejdspladsen. Og jeg må sige, at jeg er enig med hende. En god hilsen. En indirekte måde at sige til os, at ledelsen håber, vi må leve længe.
Julefesten i sig selv var også rigtig god. Vi fik en lækker middag, og vi havde meget at tale om med mine kollegaer. Det havde foredraget om arbejdsglæde, også bidraget til.