Spring til indhold

Træning af krop og sjæl

  • Nyt

En sund sjæl i et sundt legeme – den talemåde kender vi jo godt, ikke? Men nogle gange er det bare ikke nemt at opnå begge dele samtidigt. Mange af os har stressende jobs, der ikke levner os en masse fritid, og så kan det knibe med motionen og med den åndelige træning, der faktisk er lige så vigtig.

Coaching og terapi

Til sjælen er der jo et hav af tilbud lige fra de religiøse til de efterhånden meget populære coaches. Og der er terapeuter, psykologer og psykiatere såmænd også. At finde ne coach er ikke altid den nemmeste opgave i verden. Bevares – der er mange af dem, men hvilke af dem er gode?

Jeg har fundet en hjemmeside, hvor det er nemt at finde en coach – og det ser ud til, at der kommer flere og flere gode coaches på siden hver dag.

Motion?

Når det gælder motion, er der vist ikke længere nogen tvivl. Der SKAL motioneres, og til det formål har jeg efter års forsøg endelig fundet en løsning, der kan passe mig 100%. Jeg kombinerer ganske enkelt TV2 Nyhederne med motion 🙂 Jeg har købt mig en rigtig lækker motionscykel, som står foran fjernsynet, og når jeg så ser nyheder, cykler jeg imens. Det fungerer faktisk rigtig godt for mig.

Jeg kom relativt billigt til den motionscykel, men da jeg fandt den, havde jeg ikke lige pengene til den i kontanter, så jeg måtte ty til et af de billige lån, der findes overalt online, Jeg tog så bare et hurtigt lån, som jeg betalte tilbage i løbet af et par måneder.

Hvordan dækker du dine behov for motion og åndelig træning?