Spring til indhold

Sov sødt ombord på flyet

  • Nyt

Ikke nok benplads, lys fra skærmen ved siden af dig, støj i kabinen fra børn og folk der taler, folk der kravler hen over dig, dem bag ved skubber til dit sæde, og dem, der går på toilettet, støtter sig til dit sæde, så du bliver revet tilbage til virkeligheden.

Svært at sove?

Hvis du synes, det er svært at sove under disse omstændigheder, er du ikke alene. Men ved at vælge det rigtige sæde, have det rigtige med sammen med nogle andre småjusteringer kan du gøre det nemmere at få noget søvn, når du er ombord på et fly.

Flysæde

Dit valg af sæde er noget af det vigtigste. Prøv at få et vinduessæde. Så har du noget at læne dig op ad, når du skal sove, og du er fri for, at der er nogen, der kravler over dig.

Sæderne ved exit rækkerne er ikke altid det bedste valg. Ja, der er mere benplads, men nogle gange kan disse sæder ikke lægges ned, da udgangen ikke kan blokeres.

Bedste sted at booke rejser

Jeg bookede min sidste rejse på rejsepriser.dk. Jeg skulle til Thailand, og det var vigtigt for mig at få noget søvn. Jeg var heldig at få en plads ved exit rækken, og et sæde der kunne lægges ned.

Sørg også for ikke at have for meget bagage med, så du berøver dig selv plads. Der er småt med plads ved dine fødder allerede.

Undgå koffein – det er med til at holde dig vågen. Drik i stedet en kop kamillete.

Sørg for at få en pude og et tæppe. Er det der ikke, når du når hen til dit sæde, så bed øjeblikkeligt om det.

Tag noget behageligt tøj på. Det er nemmere at falde i søvn, når der ikke er noget, der strammer.

God rejse! Og husk at tjekke priser på flybilletter på den danske søgemaskine for flybilletter – rejsepriser.dk