Spring til indhold

Smykker online?

  • Nyt

Da jeg var barn, var det at købe smykker uløseligt forbundet med en tur til guldsmeden nede på gågaden – altså hvis der var tale om at købe smykker i en ordentlig kvalitet da. Og det var der jo i min familie, for vi havde penge som græs. Bare tanken om at købe smykker hos frisøren var udelukket.

Nu om dage sælges der jo smykker nærmest alle steder. Jeg tror ikke lige, at bageren nede på hjørnet har dem, men selv i Brugsen kan man købe smykker til både mænd og kvinder. Jeg synes personligt, at magien er gået lidt af det på den måde.

Og så er der jo det hersens moderne internet, der i den grad har vendt op og ned på tingene. Her sælges der jo helt bogstaveligt alt mellem himmel og jord. Jeg indrømmer blankt, at jeg engang var yderst skeptisk overfor netop den måde at købe ind på. Dels var jeg ikke tryg ved sikkerheden, når jeg skulle bruge mit Dankort, og dels syntes jeg ikke, at det var muligt at se varerne ordentligt. Men det har ændret sig.

Jeg handler gerne på nettet

I dag er jeg i min ret høje alder blevet en nærmest erfaren shopper på nettet, som det vist hedder nu om dage. Jeg køber mangt og meget online, og generelt har jeg rigtigt gode oplevelser med det. Mine veninder her i den ejendom, hvor vi bor mener alle, at jeg er meget moderne. Og det er jeg vel også?

Jeg køber både gaver til mine børn og børnebørn samt ting til mig selv på nettet. Blandt andet køber jeg:

  • Smykker online – det gør jeg hos marjoe.dk, for de har de helt rigtige gaver.
  • Hårfarve – nå ja: Jeg er gråhåret, men det kan man jo skjule 🙂

Jeg er ikke bange for sikkerheden ved betaling med Dankort, når jeg blot handler i gode og solide butikker som dem, jeg har nævnt her. Hov! Jeg har faktisk også købt billetter til en koncert med Kandis engang på nettet. Det virkede også rigtig fint.