Spring til indhold

Slap af med et sjovt spil fodbold

  • Nyt

Der er intet som et sjovt spil fodbold. Når vejret er godt, er det alletiders sjov at tage en bold med ud på græsset og spile noget fodbold. Det kan være til familiefødselsdage, når man trænger til at få lidt energi i kroppen. Det kan være før en grillaften med vennerne. Der er altid plads til et slag fodbold. Det sætter pulsen i gang, og så er det hamrende sjovt at drøne rundt efter den runde læderbold. Reglerne er simple at forstå, især hvis man blot spiller for sjov. Her behøver man for eksempel ikke tage højde for en regel som den, der handler om offside. Det handler bare om at score mål. Om at vinde. Og så handler det selvfølgeligt også om at have det sjovt, mens man gør det.

Fodbold er for alle

Det gode ved fodbold er, at alle kan være med. Nogle har spillet i mange år, og har derfor tonsvis af erfaring og teknik at trække på, mens andre aldrig rigtig har spillet. Alligevel kan spillet være ganske sjovt for alle, fordi det ikke behøver at være end kompliceret affære at forstå. Man behøver ikke engang en rigtig bane med mållinjer og mål. Nogle gange kan det være optimalt bare at opmærke to mål og sætte spillet i gang.

Selvom traditionelle fodboldregler foreskriver, at man er henholdsvis fem, syv eller elleve på hvert hold, er det ikke en nødvendighed, hvis man bare spiller for sjov. Så længe man deler holdene nogenlunde lige, er der lagt i kakkelovnen til masser af sjov og spas på grønsværen. Fodbold er nemlig sjovt for alle, uanset hvilket niveau man spiller det på. Alle kan være med. Store som små. Unge som gamle. Et spil fodbold er god og sjov afslapning for alle.

Prøv også fodboldgolf

Noget af det nyeste, for folk som er glade for at spille med en fodbold, er spillet fodboldgolf. Fodboldgolf minder en del om minigolf, blot foregår spillet med en fodbold og man bruger fødderne i stedet for en golfkølle. Men ellers er idéen den samme: Man skal forcere en række forhindringer og få bolden i hul. Og det skal som i minigolf gøres på færrest mulige forsøg. Så er man glad for fodbold, men trænger til lidt fornyelse, så er fodboldgolf absolut værd at prøve.