Spring til indhold

Sammenlign priserne og få billig el

  • Nyt

El kan for de fleste af og til godt virke en smule dyrt. Og da vi i dag bruger el til rigtig mange forskellige ting og forbruget generelt set derfor er ganske højt, giver det også god mening, at vores elregning er lidt høj nu og da.

Men der er heldigvis noget man kan gøre ved den høje elregning. Hvis du føler at du bruger for meget på din elregning, så bør du gå i gang med at sammenligne de forskellige priser på el, som findes på markedet.

Læs mere her om hvorfor det kan være en stor fordel at tjekke prisen hos de forskellige leverandører af el og hvordan du kommer i gang med det.

Forskel på leverandører

El ligger som regel indenfor et nogenlunde prisniveau, men derfor kan der nu stadigvæk en del forskel på leverandørerne. Og jo mere el du bruger, jo større vil din mulige besparelse også være, ved at finde den bedste el leverandør.

Der findes i dag mange forskellige leverandører, når det kommer til levering af el. Og hvis du føler at du betaler alt for meget i din elregning, så kan det godt betale sig at begynde at sammenligne de forskellige priser mellem disse leverandører.

Det kan være svært at vide, om man egentlig kan spare nogle penge, før man går i gang med at danne sig et overblik over markedet. Hvis du opdager, at priserne egentlig ligner meget hinanden eller du allerede har en ret god aftale, så kan du altid begynde at overveje, hvordan du kan spare på el på andre måder – som for eksempel ved ikke at lade lyset stå og brænde unødvendigt, slukke helt for apparater, som står på stand by osv.

Sådan gør du

Det er egentlig meget enkelt og nemt at komme i gang med at sammenligne priser mellem de forskellige leverandører af el. Leverandørerne er nemlig forpligtet til at oplyse dig om prisen på deres el inkl. forskellige afgifter og gebyrer. Så det er egentlig bare at gå i gang fra en ende og samle priser fra så mange steder som muligt.

Hvis du har svært ved at finde ud af, hvilke muligheder der er for lige netop dig, så kan du også ringe til rundt til de forskellige kilder og høre ad, hvordan tingene hænger sammen eller endnu lettere at benytte dig af en af de portaler, som f.eks. elprisoversigten.dk, som tilbyder at sende dig en række tilbud fra forskellige leverandører, så har du hurtigt noget at sammenligne med.