Spring til indhold

Rejser og priser

  • Nyt
Istanbul - tyrkiet

Der er ikke nogen vej udenom. Du bliver nødt til at finde billige rejser i en fart. Fem forskellige, så I kan få diskuteret frem og tilbage om, hvad I egentlig vil bruge ferien på. Selv har du ikke et stort ønske om at komme til udlandet og især til syden. Du har ikke noget behov for at ligge ved en strand og blive sløv i varmen. Men det lader til, at andre i familien har sådan et behov. Du har derfor sat dig i hovedet, at du skal finde afbudsrejser i juli, som alle går til et eller andet sted ved Middelhavet.

Middelhavet giver mange muligheder

Frankrig, Spanien, Italien, Grækenland eller et nordafrikansk land? Det er du ligeglad med. Der skal bare være plads til, at I kan få slappet af under rimeligt sikre forhold. Derfor er du ikke helt tryg ved tanken om rejser til Marokko eller Egypten.
Din deadline for at finde fem forslag til rejser til sommer er i morgen aften. Og du ved godt, at når du først kaster dig ind i projektet, så slipper du det ikke før, det er færdigt. Så du må heller skrue op for rejsehumøret.

Sammenligning af rejsepriser

Din plan er følgende: Du leder først efter charterrejser til Middelhavet. Derefter laver du en prissammenligning over de rejser, du finder på de forskellige rejsebureauers sites. Når du så har filtreret de dyreste og dårligste fra, så printer du et forslag ud. Du gentager derefter processen fem gange. Og håber på, at det ikke er de samme destinationer hver gang. Det vil det næppe være.

Tyrkiet er faktisk spændende

Men, hvad du ikke har tænkt på, er, at der kan komme helt uventede resultater frem, som du ikke har overvejet. Og som virkeligt tiltrækker dig. Fx nogle af de der ret spændende rejser til Tyrkiet, som du allerede har flirtet med adskillige gange.