Spring til indhold

Kandis fliser?

  • Nyt

Det var ikke helt uden lidt sommerfugle i maven, da jeg i sidste måned skulle på min første indkøbsrejse for den byggemarkedskæde, hvor jeg er ansat i indkøbsafdelingen. Rejsen til Italien var planlagt i detaljer, og jeg skulle besøge seks forskellige fabrikker, der fremstiller fliser af i næsten alle mulige afskygninger. Der er tale om fabrikker, som vi har samarbejdet med i en årrække, men de laver løbende nye dessiner, så der var rigeligt at kigge på og tage stilling til.

Selv mener jeg, at jeg har en god fornemmelse af, hvad der er salg i til danske kunder, men man bør jo også en gang imellem været lidt vovet, og det følte jeg, at jeg var, da jeg valgte at bestille et mindre parti af nogle helt nye klinker til gulvbelægning, som jeg syntes var usædvanligt flotte.

Det var et helt nyt produkt på en af fabrikkerne, og klinkerne er i forskellige størrelser og former. Nogle er kvadratiske, mens andre er rektangulære. Fabrikkens designafdeling har så udarbejdet en lang række forslag til, hvordan de forskellige klinker kan lægges i forhold til hinanden, så de danner en form for mosaik.

Her for et par uger siden kom netop den sending af italienske klinker hjem og blev distribueret ud til de enkelte byggemarkeder. Jeg var meget spændt på at få en tilbagemelding fra byggemarkederne, og den kom uventet hurtigt, for den nye type klinker var så populær, at der hurtigt blev udsolgt i de fleste forretninger. Så nu har jeg bestilt en større portion i Italien.