Spring til indhold

Godt job til handicappet

  • Nyt

Det var en tragisk hændelse, der for snart halvandet år siden gjorde min genbo, Asger, lam fra livet og nedefter. Det så i første omgang ud som et banalt uheld, idet han snublede og faldt ned ad en trappe, men det viste sig, at han havde brækket ryggen, og det var gået ud over centralnervesystemet i en grad, så han måtte imødese at bevæge sig rundt i kørestol resten af livet.

Selv om Asger er en sej fyr, der ikke lader sig gå på af ret meget, ramte det hans humør hårdt, først og fremmest fordi han ikke længere var i stand til at arbejde som tømrer, hvilket var et job, han havde holdt meget af.

Men nu går det betydeligt bedre, for Asger har fået et arbejde, som han trods sit handicap kan bestride. Han er blevet ansat på et callcenter, hvor han arbejde består i at sidde og besvare telefonopkald til de firmaer, der har valgt at benytte sig af callcenterets service, der går ud på at stå for den daglige telefonpasning for kunderne. Se mere om telefonpasning her:

https://www.blumensaadt.org/telefonpasning-og-receptionsservice/

 

Da Asger fik jobbet, var det på prøve, for man var på callcenteret nok lidt betænkelige ved at ansætte en handicappet. Men det viste sig hurtigt, at Asger var god til det arbejde, og da en del af kunderne i det pågældende call center faktisk er håndværksvirksomheder, kom Asgers faglige kompetencer fuldt ud til sin ret, og jeg ved fra en bekendt, der arbejder samme sted, at han i dag er en meget værdsat medarbejder i callcenteret.