Spring til indhold

Få en ekstra indtægt via jobbi.dk

  • Nyt
Find arbejde via jobbi.dk

Vil du gerne have et ekstra job ved siden af dit nuværende job? Eller søger du bare et nyt og spændende job? Eller måske er du studerende og kunne godt bruge en ekstra indtægt? Så skal du overveje at prøve jobbi.dk.

Hvis du vil vide med om jobbi.dk, så er du kommet til det helt rette sted. Herunder får du nemlig en oversigt over, hvilke fordele, der er ved at bruge jobbi.dk til at finde en ekstra indtægtskilde. Lyder det interessant? Læs med og få mere at vide.

Få uforpligtende tilbud

Du er måske vant til, at du er forpligtet til at tage de jobtilbud, du får. Dette er på ingen måde tilfældet på jobbi.dk. Hvis du tilmelder dig jobbi.dk som jobsøgende, vil du hver uge modtage en række forskellige eksempler på jobs, der kan være noget for dig. Er disse jobs ikke noget for dig, og ønsker du ikke at søge dem, kan du blot ignorere tilbuddet.

Jobs i alle byer

Hos jobbi.dk kan du ikke kun finde jobs i de større byer, men også i de små provinsbyer. Det betyder, at uanset hvor du befinder dig i landet, finder jobbi.dk en række jobopslag til dig! Du kan selv vælge, om det eksempelvis skal være ungarbejde, deltidsarbejde eller fuldtidsarbejde.

Du kan tilpasse søgefilteret på jobbi.dk, så du kun ser de jobs, der faktisk matcher din ønskede placering og arbejdstitel. På denne måde skal du ikke bruge time efter time på at scrolle igennem forskellige jobtilbud, der ikke matcher dine ønsker. Det bliver ikke meget lettere at finde drømmejobbet!

Opret din egen jobannonce

Hvis du ikke kan finde dit ønskede job på jobbi.dk, har du mulighed for at stille dig selv til rådighed gennem din egen jobannonce. Ja, du læste rigtigt! Du kan let og hurtigt oprette din egen jobannonce på jobbi.dk.

På din jobannonce vælger du selv, hvad der skal stå. Dette giver dig frihed til at vurdere dine egne kvalifikationer. Derudover kan du selv vælge din arbejdstid og timeløn. Herefter kan personer, der søger personer med din jobtitel, let finde dog og kontakte dig til arbejde.

På jobbi.dk kan du blandt andet finde jobs som handyman, babysitning og meget andet. Det eneste, du selv skal gøre, er at oprette din jobannonce i dag. Du vil uden tvivl ikke fortryde at have søgt den ekstra indtægt på jobbi.dk!

Mangler du hjælp?

Står du selv og mangler en hjælpende hånd til forskellige småjobs i din hverdag, har du også mulighed for at finde dette på jobbi.dk.

Ligesom du selv kan oprette en jobannonce på jobbi.dk, kan andre nemlig også gøre det. Her finder du et stort udvalg af kompetente personer med en række forskellige kvalifikationer. Mangler du eksempelvis en dyrepasser, kan du finde den her. Måske vil det overraske dig, hvor mange dygtige jobsøgende, du selv kan finde på jobbi.dk!

Nu er du klar til at få en ekstra indtægt via jobbi.dk – held og lykke med jobsøgningen!