Spring til indhold

Emballage engros job

  • Nyt

Da min far for halvandet år siden gik på pension efter mere end 40 års ansættelse i en ledende stilling i en landsdækkende bank, gik der ikke ret lang tid, før han begyndte at kede sig. Han besluttede, at han ville forsøge at finde et deltidsarbejde, men – som han sagde – det skal være noget helt banalt arbejde, for jeg gider ikke et job, hvor jeg skal træffe vanskelige beslutninger, for det har jeg gjort tilstrækkeligt i mange år.

Og han var faktisk heldig, for der gik ikke lang tid, før han blev ansat som lagermand i en emballage engros virksomhed her i byen. Den sælger udelukkende sine varer gennem en webshop, men der er tale om et ganske stort lager, som min far nu holder styr på.

Det er da i hvert fald et job, jeg kan klare, og selv om der ikke ligefrem er udfordringer i det, nyder jeg bestemt at have et arbejde, der skal passes hver dag. Det kan godt være, at emballage ikke ligefrem er det mest sexede i denne verden, men man kan faktisk godt komme til at holde af den slags døde ting også, fortalte han forleden, da jeg besøgte ham.

Han viste mig i øvrigt nogle meget søde gaveæsker, som han havde købt på sin arbejdsplads. Jeg kunne slet ikke stå for dem, fortalte han, og det er jo rart at have et lille lager af den slags, så man har en pæn æske ved hånden, når der skal pakkes en eller anden gave ind.