Spring til indhold

Drømmer om online shopping

  • Nyt

Når jeg har fri for arbejde, så har jeg fri. Og jeg gør ofte det, at jeg bare går en tur. Det kan være, at jeg går på et museum for at få ny inspiration. Det kan være, at jeg går til en koncert for at få hjernen til at slappe af. Det kan være, at jeg går på indkøb. Jeg har fri og er fri til at gøre, som det passer mig. Jeg skal ikke hjem til nogen, der venter på mig. Efter at vores børn blev store, blev vi skilt. Det var sådan set ikke en svær beslutning for os.

Børnene mest rystede

Jeg tror faktisk, at vores børn blev mere chokerede, end vi havde regnet med. Vi var bare vokset fuldstændigt fra hinanden. I dag har vi et godt forhold til hinanden. Min eksmand er blevet gift igen, men jeg er alene. Ja, jeg har haft nogle kærester. Det har været lidt spild af min tid. Egentlig tror jeg, at jeg er noget af en enspænder. Eller introvert. Ved det ikke. Det er også lige meget. Jeg er glad for min frihed. Når jeg ikke arbejder, så kan jeg gøre, hvad jeg vil – og hvornår jeg vil. Læse gå ture, dovne eller noget andet.

En tur i byen

I går efter fyraften gik jeg en tur i byen. Bare for at kigge på forretningsvinduer. Egentlig havde jeg i tankerne, at jeg ville kigge efter jakker til kvinder. Jeg vil gerne have en smart sommerjakke til de kølige aftener. Men jeg nåede aldrig dertil. Jeg kom nemlig forbi en masse andre og mere interessante butikker. En gavebutik. Lige et sted, hvor jeg kunne finde en gave til min søn, som blev færdiguddannet i sidste uge. Han kan nu kalde sig for Cand. Scient. Pol.

Tøj til dem, der er runde

Jeg kom også forbi en forretning med tøj i store størrelser. De har sommetider nogle gode, store t-shirts, som jeg faktisk bruger derhjemme som slappe-af tøj. De når ned midt på mit lår. Og de er rare at have på. Desværre havde de ikke, nogen t-shirts jeg kunne lide. Så det blev ikke til en ny slappe-af-bluse.
Efter at have gået lidt rundt på må og få gik jeg i biografen. Så en ligegyldig actionfilm. Alle taler om den. Men efter min mening var det ikke lige noget for mig. Så jeg tog hjem og besluttede mig for at gå tidligt i seng. Jeg læste i en times tid og faldt i søvn. Drømte ikke kun om online shopping hos https://www.arkuricurvy.dk/ og https://www.arkuri.dk/

Drømmen kom igen. Jeg drømte, at jeg var til havefest. I anledning af min søns afgang fra universitetet. Hans venner var veloplagte og i festhumør. Hans far og hans nye kone var søde, og jeg havde en hyggelig aften. Men pludselig kom den der sky over os. Det regnede, og vi måtte søge i ly. Ikke en særlig, sjov slutning på en god fest.

Heldigvis vågnede fra drømmen. Jeg kunne se, at det bliver en god dag med masser af sol. Og festforberedelserne skal afsluttes i denne uge. Vi skal holde en reception for min søn ude hos min eks, og jeg har lovet at hjælpe til med at pynte op.