Spring til indhold

Dræbersnegle ødelægger mange haver

  • Nyt

Rigtig mange danskere landet over, er stolte haveejere. For nogle bliver det næsten en hobby at skulle passe og pleje haven, og det er altid en dejlig sejr, når den står grøn, frodig og fin.

Dog er der rigtig mange forhindringer og ubudne gæster, der kan ødelægge den smukke og fine have. Rigtig mange haveejere døjer med blandt andet dræbersnegle, og det er én af de værste fjender i haven, da de ødelægger planterne og blomsterne.

Lige som med så mange andre skadedyr, er det vigtigt at komme dræbesneglene til livs, da de ellers vil fortsætte med at hærge i haven. Der er dog forskel på effekten alt afhængig af om man gør det korrekt eller bruger forkerte metoder. I visse tilfælde kan man risikere at få fjernet enkelte dræbersnegle, men efterlade nogle få, fordi man ikke har brugt en effektiv nok metode.

Mange prøver at sætte forskellige og kreative fælder op, men hvad der faktisk er mest effektivt, er, at samle dem alle op én efter én. I takt med at man samler dem op, skal man blot putte dem i en plasticpose, hvor efter man lukker denne til og smider dem hen et sted, hvor man ved, at de ikke kan brede sig eller allerbedst, aflive sneglene på en human måde.