Spring til indhold

Dating foregår på nettet

  • Nyt

Vi kan ikke komme udenom at dating er gået online.

Tidligere mødtes man i den samme by, som man boede, flirtede, blev gift og fik børn.

Derefter blev det muligt at date via kontaktannoncer, hvor man indrykkede dem, typisk i den lokale avis, for så at skrive med ens potentielle partner.

Dernæst kom der telefonkontaktdating. Her ringede man til et telefonnummer, hvor man så kunne snakke (chatte) med andre og derigennem potentielt finde sin partner.

Men sådan foregår det ikke mere. I dag foregår det hele på nettet. Men stadig med inspiration fra de tidligere former for dating.

Netdating er kommet for at blive

Der er mange årsager til at netdating er kommet for at blive.

Den primære er, at der bliver flere og flere singler, som udelukkende dater og ikke slår sig ned. Det er blevet normen i en travl hektisk tid at man dater i de perioder hvor man har overskuddet til det og undlader når tiden og/eller overskuddet ikke er til det.

Nogle undersøgelser viser at op imod 30% af den ikke gifte danske befolkning udelukkende dater og ikke indleder seriøse forhold. Det er her at netdating viser sit værd, for ved at netdate kan man på en nem simpel måde få den partner man ønsker, teoretisk set.

Hastigheden i netdating tiltrækker mange

Et andet aspekt som gør netdating attraktivt i forhold til almindelig dating er at man kan gøre det når man vil. Hvis man ønsker at gå i byen for at møde sin kommende flirt, partner eller date så kræver det at man tager i byen når der er gang i den, for eller møder man ikke nogen. Sådan forholder det sig med alle de fysiske aspekter af dating. Her er man tvungen af tid og sted. Du skal være på et bestemt sted på et givent tidspunkt, men sådan er det ikke med netdating. Netdating kan du gøre når du har tiden og endnu vigtigere når du føler overskuddet til det.

Ovenstående er en af de store grunde til at dating foregår på nettet. For med de travle liv, som folk lever er det svært at finde tid til det og de fleste ønsker ikke at være bundet op af for mange aftaler og derfor foretrækker de at date når tiden og lysten tillader det. Når man så har fundet en man ønsker at gå på date med er man så stadig bundet af tid og sted men her er det ofte ubelejligheden værd.

Dating foregår på nettet for man kan lede efter det man vil

I og med flere og flere dater på nettet er der også kommet flere og flere subkulturer indenfor netdating så alle fetisch, interesser og præferencer er repræsenteret. Det betyder at uanset hvad du søger vil du sikkert kunne finde et fællesskab af folk som deler samme passion som dig, og i den forsamling kan du så begynde at lede efter en partner. Dette er en af de store årsager til at folk dater på nettet. God jagt.