Spring til indhold

Da vi fik børn

  • Nyt

Før vi fik børn, levede vi i en tro om, at børn skam ikke stiller de store krav. Vi var helt sikre på, at de hverken gik op i deres børneværelser, deres tøj eller deres andre ting i de første mange leveår. Faktisk var vi overbeviste om, at vi sagtens kunne indrette børneværelse med lidt brugte ting og sager, og at vi kunne købe tøj til dem i genbrugsforretninger. Ikke for at være nærige – men for at være fornuftige. Vi blev klogere!

Børneværelser i dagens Danmark

Der gik ikke mange år, før vi lærte, at børneværelser bestemt ikke kan være noget sekundært. Uha da – faktisk er der noget med, at netop babys værelse er et showstykke at vise frem. Og min hustru fik hurtigt lært, hvad det handler om: At have de helt rigtige møbler, seng, sengetøj og andet i barnets værelse. Faktisk har en gut ved navn Bassemand skrevet om emnet her.

Børnemøbler er altså en udgift. Punktum! Men det hjælper da heldigvis lidt på sagerne, at der findes gode steder at købe dem online. Så er der sparet lidt på den konto.

Hvem er bedst til børneværelser?

Umiddelbart vil jeg sige, at det er butikken Børneværelse med udsigt, der render med sejren. De er faktisk også på Facebook, og deres side kan du finde ved at klikke her.

Hvad så med Kandis og børnetøj?

Af en eller anden grund bliver Kandis ved med at dukke op her. Jeg ved ikke, hvorfor vi ikke bare kan slippe dem, men det kan vi altså ikke. Jeg vil tro, at det kun er et spørgsmål om tid, før vi også ser tøj til børn med Kandis motiver på?

Sker det, står verden da ikke længere 🙂 Jeg tror, jeg nøjes med at hygge mig lidt med min gamle ven Thomas, der arbejder med søgemaskiner hos Concept Interest 😉