Spring til indhold

Bronzer guide

  • Nyt

Bronzer kan gøre rigtig meget godt for dit udseende, da det skønne produkt både kan bruges til at give dit ansigt kulør og form. Er du i forvejen vild med bronzere eller vil du gerne lære at bruge det, så se udvalget af de mange forskellige bronzere på siden Luxplus.dk. Luxplus er en medlemsside, hvor du kan få rigtig mange fede skønhedsprodukter heriblandt bronzere. En af de skønne fordele der er at hente ved medlemskabet er, at du kan få de mange produkter til billigere priser end i butikkerne. Der er derfor rigtig mange penge at spare med et medlemskab til siden.

Billige bronzere på Luxplus

Leder du efter en bronzer, som er af god kvalitet, men ikke så dyr som i butikkerne, så skal du se udvalget af produkter på Luxplus. Siden er spækket med herlige bronzere, der alle fremhæver dit ansigt på den bedst mulige måde og som tilfører glød og farve til dit ansigt. Blandt sortimentet af det populære makeup produkt finder du blandt andet bronzers fra mærker såsom Rimmel, NYX, Barry M., Benefit, Youngblood, Ofra og mange, mange flere

Hvad er en bronzer?

En bronzer er en form for pudder, men med en langt mørkere farve end din naturlige hudfarve. Bronzeren skal derfor kun påføres bestemte steder i ansigtet, hvor den vil hjælpe dig med at fremhæve dine bedste træk. Det er nemlig en af de fordele du får ud af at bruge en bronzer, nemlig form og kant til dit ansigt. Med den mørke farve kan du skabe skygger i dit ansigt, så eksempelvis kindben bliver fremhævet ved brugen af dette ene produkt.

Med en bronzer kan du derfor snyde dig til mere fremtrædende kindben, en mindre pande og en mere markeret kæbelinje. Hvis du ikke er bekendt med bronzer endnu, har du al mulig grund til at komme i gang med at bruge det fantastiske makeup produkt dagligt. Når først du har set, hvad produktet kan gøre for dit ansigt, vil du slet ikke kunne undvære det i din makeup pung.

Pudderform

De fleste bronzere kommer om muligt i pudderform, men er du mere til en flydende konsistens kan du også få en bronzer i denne variant. Der er derfor noget for enhver smag og præference og du finder naturligvis alt det, du har brug for på Luxplus’ hjemmeside.

Foruden at forme dit ansigt kan en bronzer også tilføre dit ansigt en skøn glød, som får dig til at fremstå fantastisk solbrun og sund at se på. Det tager ikke lang tid at skabe det skønne solbrune look og du kan endda opnå det helt uden at opholde dig i solens stråler.

Har du fået lyst til at lege med den fantastiske bronzer, kan du finde den variant, der passer bedst til din hudtype og hudtone lige her på siden. Opretter du et medlemskab til Luxplus i dag kan du kvit og frit benytte dig af de første 30 dage helt gratis. Foruden de små priser får du også gratis fragt lige til døren og levering inden for 1-2 dage. Opret dig på siden allerede i dag og glæd dig over alle de fordele du får adgang til.